Prajtura cu lapte batut si dulceata de caise

de iry-gabriela in Prajituri, 27 Iul 2012 | 18862 vizualizari

 

...chear nu stiam cum sa o numesc,pentru ca nu este nici chec,nici tarta,este ceva dulce ce am dorit sa fac din laptele batut care era in frigider si nu il mai manca nimeni.Si sincer nu prea vroim nici sa-l arunc.Am amestecat intr-o doara toate si a iesit aceasta prajitura.

 

INGREDIENTE

  • 500ml lapte batut,
  • 4 oua,
  • o cana de zahar pudra,
  • 1 1/2 de faina,
  • 6 linguri de nuca de cocos,
  • 6 linguri de gris,
  • 2 plicuri de zahar vanilat,
  • un praf de copt,
  • ulei de uns tava
  • dulceata de caise( reteta proprie.)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajtura cu lapte batut si dulceata de caise:

Nu m-am obosit sa separ ouale, ci le-am pus impreuna cu celelalte ingrendiente, in afara de dulceata de caise. Mi-a iesit o compozitie identica smantanei pe care am asezat-o in 2 tavi care le-am uns cu ulei si le-am tapetat cu faina. inainte de a baga tavile la cuptor am adaugat dulceata de caise deasupra. Am tinut tavile la cuptor 50 de minute la foc mediu. Dupa ce le-am scos le-am pudrat cu zahar pudra si am asteptat sa se raceasca sa o pot felia.

Poftiti la ceva dulce cu ce avem prin casa!

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajtura cu lapte batut si dulceata de caise" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu visine si iaurt